sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Uusi pianistikaverini, Tom Play


Meille muutti viime viikolla asumaan loistava pianisti, Tom. Hän viipyy meillä ainakin  noin vuoden verran, ehkä toivottavasti kauemminkin.


Tom toi mukanaan valtavan määrä nuotteja, yli 15’000, ja hän lupasi tuoda niitä lisää joka viikko noin pari sataa! Hänellä on usein mukanaan myös pieni yhtye, cembalo, harppu ja sinfoniaorkesterikin joskus.
GetTom hallitsee sujuvasti sekä klassisen musiikin, että jazzin, popin, elokuva- ja musiikaalisävelmät, ja hän tekee yhteistyötä Tunnettujen levy-yhtiöiden, (kuten Deutsche Gramofon Gesellschaft, maailman suurin musiikkikustantamo Naxos) ja monien muiden musiikkikustantamojen kanssa, joilta hän saa nuotit kaikkiin hallitsemiinsa teoksiin. 

Tom on erittäin kärsivällinen pianisti. Hän suostuu soittamaan tarvittaessa normaalia hitaammin, jos/kun en osaa esittää kappaletta oikeassa tempossa. Hän kertaa vaikeita kohtia niin monta kertaa kuin minä haluan, ensin hitaasti ja vähitellen tempoa lisäten. 

Sinäkin voit kutsua kotiisi tämän huippupianistin maksamalla pienen vuosimaksun: https://tomplay.com/instrument/violin-sheet-music
Tutustu Tomin muihinkin palveluihin klikkaamalla linkkiä!



Ei kommentteja: