torstai 31. toukokuuta 2012

Musikaali

Musikaali

Tällä kertaa laitan katsottavaksi Lennon Sisters'in videon Lonely Goatherd kaukaa viisi-kuusikymmenluvulta saakka.

"Ja yksi ja kaksi ..." Jos katsoit televisiota 50- ja 60-luvulla, olet luultavasti kuullut Lawrence Welk soittavan harmonikkaa. Kerran tai kahdesti shown aikana hän julistaa: "Toivottakaamme tervetulleeksi ihanat Lennonin sisarukset." Kolme tai neljä sisaruksista yhdenmukaistaa show'sta säännöllisesti 1955-1968, lauloi sen ajan suosittuja lauluja ja standardeeja, kuten tämän Rodgersin ja Hammersteinin "Sound of Music." 

  Lennon Sisters'n kahdestatoista lapsesta mukana oli aluksi neljä: Dianne, Peggy, Kathy, ja Janet. Vaikka heidän musiikkinsa oli suositumpaa vanhempien kanssa kuin teiniryhmänä, he olivat "PR-teinitähtiä".

Viime aikoina Lennon Sisters on tullut takaisin parrasvaloihin Saturday Night Live -TV-parodiassa. Osa alkuperäisistä sisaruksista sekä veljiä ja serkkuja edelleen esiintyy Welk Resortsissa Kaliforniassa.  

"Sound of Musicissa", Julie Andrews johtaa Von Trappin perhettä, laulaa ja jodlaa "Lonely Goatherd" osana marionetti- showta. (Tämä vielä siihen perheen onnelliseen aikaan, ennen kuin he pakenevat natseja Alppien yli vapauteen ja lopulta päätyvät Vermontiin). 
http://www.greatshowtunes.com/videos/television-1/lonely-goatherd.html

Mitähän torstai tuo tullessaan? Olisiko taas jazzin vuoro? Kenties.

Ei kommentteja: