perjantai 2. elokuuta 2019

Loma on ohi! Hyvä niin!

Kaikenlaista mukavaa musiikkiin liittyvää on tapahtunut viime viikolla, ja on tapahtumassa seuraavankin parin viikon aikana.

Edellisenä tiistaina, 24.7. Ruppasaari-jazz, ke  25.7. Naissaaren muistotilaisuus, perjantaina 27.7. Jyväskylän kaupunginkirkon Mikon Musiikkihetki, maanantaina ja tiistaina Kuokkalan kirkossa Mikon Musiikkihetki, keskiviikkona 31,7.harjoitukset Jari Leppäsen kanssa ja torstaina 1.8. syntymäpäivän keikka Kypärämäessä. 

Seuraavan viikon hiljaisemman jakson jälkeen, jolloin tapahtumia näyttää olevan vähemmän, ti 6.8. Seniorimuusikkojen Aamukahvit Kulttuurikahvila Localissa, jolloin pääsemme kertomaan kesän tärkeimmistä tapahtumista, ja keskiviikkona 7.8. pitkästä aikaa perinteinen Mikon Musiikkihetki Vapaudenkadun Hyvinvointikeskuksessa. 

Sitten la 10.8.  kohteenamme on Rautalampi ja siellä Törmälän loma- ja kurssikeskus  Huttusten sukuseura viettää silloin vuosikokousta, ja Karin Parhaat on kutsuttu esiintymään, kuten niin monta kertaa aikaisemminkin tämän sukuseuran tilaisuuksiin   

Heti seuraavana päivänä, maanantaina 12.8. kokoonnumme Tourujoen puistoon, jossa yhteislaulutilaisuus. Musiikin johtaa Jaana Eloranta.  Tilaisuuden järjestää: Jyväskylän alakaupungin asukasyhdistys ry. 
Mukana Karin Parhaat-yhtye:
-Kari Hokkanen -Mikko Oinonen -Mikael Elgland
Laulamassa on myös Topi-koira säestäjänä Voitto Nieminen
-laulujen sanat jaetaan ennen tilaisuutta
Pj. Eero Kuusela 0500-542340 - Siht. Ulla Jylhä 0400-765998


Ei kommentteja: